Projecten

Veratio heeft ervaren specialisten in huis die de meest uiteenlopende en uitdagende projecten weten te realiseren. Bent u benieuwd naar de voorbeelden van projecten die Veratio heeft geproduceerd? Bekijk onze projecten.

RVS fruitschaal

Veratio heeft in samenwerking met edelsmid Kryn Maartens een beperkte oplage van RVS fruitschalen mogen maken. Deze zijn door Veratio gelaserd, gewalst en voorzien van 4 kleine pootje met een rubber dopje.

RVS kaders voor draaibanken

Voor een producent van draaibanken hebben we al meerdere grote series mogen maken van RVS beschermruiten. Denk hierbij aan aantallen van 50 tot 160 stuks per serie. Deze worden door Veratio geproduceerd inclusief het verlijmen van het glas. De klant krijgt dus een totaalproduct die zij meteen op de draaibank kunnen installeren.

Aluminium separators

Veratio heeft 10 waterseparators gemaakt uit aluminium plaat met een dikte van 3 mm. Eerst hebben we de plaat intern gelaserd op onze lasersnijmachine. Vervolgens zijn de platen gewalst en gelast tot een mooi geheel. De voetplaten zijn 10 mm dik, en aan de buitenzijde zitten diverse aansluitingen.

RVS kruiwagen voor de voedingsmiddelenindustrie

Deze RVS kruiwagen is bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie. Het onderstel is gemaakt uit een combinatie van koker en buis. De bak is uit plaat gezet en dubbelzijdig afgelast. Op de rand van de bak zit een volledig afgelaste buis van Ø15x2 zodat er geen scherpe randen zijn en deze tegen een stootje kan. De kruiwagenband is aan beide zijde voorzien van RVS platen zodat er geen hoekjes zijn waar vuil in kan gaan zitten.

Kunst met een knipoog

In opdracht van de bekende goudse kunstenaar Menno Meyer (die bekroond is met vele nationale en internationale prijzen) heeft Veratio dit kunstwerk voor hem mogen maken.

Aluminium beschermkappen

De Johan Cruijff Arena (waar Ajax zijn kunsten laat zien) heeft een beweeg dak. Deze afschermkappen die gemaakt zijn door Veratio worden over de aandrijfmotoren geplaatst. Totaal zijn het 8 grote en 8 kleinere kappen met allemaal een bijpassende deksel. Gemaakt uit aluminium plaat 4 mm dik, gepoedercoat en afgemonteerd door Veratio.