Projecten

Veratio heeft ervaren specialisten in huis die de meest uiteenlopende en uitdagende projecten weten te realiseren. Bent u benieuwd naar de voorbeelden van projecten die Veratio heeft geproduceerd? Bekijk onze projecten.

RVS kanaalstukken

Veratio heeft 2 grote RVS kanaalstukken mogen maken in de kwaliteit RVS 316. Voorzien van verschillende luiken en aansluitingen. Alles geheel gasdicht afgelast en gebeitst in eigen beheer.

RVS gootdeksels

Speciaal gemaakte gootdeksels uit 8 mm dikke plaat. Onder de gootdeksels zitten ondersteuningsstrippen van vierkant 12x12 mm gelast. De platen zijn dubbelzijdig afgebraamd door onze afbraammachine.

RVS fruitschaal

Veratio heeft in samenwerking met edelsmid Kryn Maartens een beperkte oplage van RVS fruitschalen mogen maken. Deze zijn door Veratio gelaserd, gewalst en voorzien van 4 kleine pootje met een rubber dopje.

RVS kaders voor draaibanken

Voor een producent van draaibanken hebben we al meerdere grote series mogen maken van RVS beschermruiten. Denk hierbij aan aantallen van 50 tot 160 stuks per serie. Deze worden door Veratio geproduceerd inclusief het verlijmen van het glas. De klant krijgt dus een totaalproduct die zij meteen op de draaibank kunnen installeren.

Aluminium separators

Veratio heeft 10 waterseparators gemaakt uit aluminium plaat met een dikte van 3 mm. Eerst hebben we de plaat intern gelaserd op onze lasersnijmachine. Vervolgens zijn de platen gewalst en gelast tot een mooi geheel. De voetplaten zijn 10 mm dik, en aan de buitenzijde zitten diverse aansluitingen.

RVS kruiwagen voor de voedingsmiddelenindustrie

Deze RVS kruiwagen is bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie. Het onderstel is gemaakt uit een combinatie van koker en buis. De bak is uit plaat gezet en dubbelzijdig afgelast. Op de rand van de bak zit een volledig afgelaste buis van Ø15x2 zodat er geen scherpe randen zijn en deze tegen een stootje kan. De kruiwagenband is aan beide zijde voorzien van RVS platen zodat er geen hoekjes zijn waar vuil in kan gaan zitten.