Onze diensten

Plaatwerk zetten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het zetten van plaatwerk? Veratio is een toonaangevend bedrijf in de metaalbewerking met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van plaatwerk zetten en andere diensten in de branche. Wij zorgen voor een nauwkeurig en hoogwaardig eindproduct, dat helemaal is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

Wat is plaatwerk zetten?

Plaatwerk zetten is een metaalbewerkingstechniek waarbij vlakke platen van verschillende materialen, zoals aluminium en roestvaststaal, mechanisch worden gebogen om een specifieke vorm of hoek te creëren. Dit proces wordt veel gebruikt in de productie van verschillende metalen componenten en constructies. Zoals behuizingen, kasten, frames en ventilatiekanalen. Deze kunnen wij in zijn geheel voor u maken.

Waarom plaatwerk zetten en welk effect kunnen wij ermee bereiken?

Het zetten van plaatwerk is een efficiënte methode om een ruimtelijk product te realiseren uit een vlakke plaat. Door het zetten van plaatwerk kunnen we complexe, driedimensionale vormen creëren die perfect passen in de projecten van onze klanten. Bij Veratio bieden we verschillende afwerkingsmogelijkheden om het eindproduct de juiste uitstraling te geven (en de levensduur verlengen). Voorbeelden van afwerkingstechnieken zijn poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur, stralen en anodiseren (voor aluminium).

Van aanvraag tot montage

We begeleiden we u gedurende het hele proces, van aanvraag tot eventuele montage. Het proces begint altijd bij de aanvraag. Op basis van de beschikbare informatie stellen wij een offerte op. Zodra deze is goedgekeurd registeren wij de opdracht in ons ERP-systeem. Dan begint de werkvoorbereiding. Denk hierbij aan de uitslag bepalen, het maken van een werktekening en, indien nodig, kijken welke bestanden nodig zijn voor lasersnijden. Wanneer dit allemaal is gebeurd, beginnen we met de productie: het knippen of lasersnijden van de plaatstukken, en het zetten van de vlakke platen. Dit werken wij allemaal netjes af, zodat uw product of plaatwerk klaar is voor montage. Indien montage door Veratio gewenst is, maken we een afspraak met u voor de uitvoering.

 

Neem contact op met Veratio voor uw plaatwerk zetten project

Bent u geïnteresseerd in plaatwerk zetten of heeft u een project waarmee wij aan de slag kunnen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe Veratio u kan helpen bij het realiseren van uw project.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten