Onze diensten

Lassen

Veratio is de ideale partner voor al uw laswerk! Lassen is misschien wel de meest bekende metaalbewerkingstechniek onder het grote publiek. Bij een specialistisch metaalbewerkingsbedrijf als Veratio is het laswerk van de allerbeste kwaliteit. Veratio heeft meerdere lassers die gecertificeerd zijn voor verschillende lasprocessen zoals MAG- en TIG-lassen, en voor diverse diktes (materiaal van 1 mm tot en met 30 mm dik).

Van a tot z

Bij Veratio kunt u terecht voor het vervaardigen van ieder RVS product. Ook bieden wij een groot assortiment aan RVS artikelen, direct uit voorraad leverbaar.

Hoge kwaliteit

Veratio staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop.

Op maat

Bij Veratio weet u zeker dat u wordt voorzien van advies op maat. Wij zetten onze jarenlange kennis graag in om u van dienst te zijn.

Specialist in roestvaststaal

Bij Veratio werken we alleen met vakmensen. U kunt er dus vanuit gaan dat onze verkopers minstens zoveel kennis van zaken hebben als onze productiemedewerkers en tekenaars. Onze mensen werken graag aan een product dat u of uw architect heeft uitgetekend. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook titanium voor u kunnen lassen? Mocht u toch extra ondersteuning willen, dan denken onze medewerkers graag met u mee en geven zij u passend advies.

Maatwerk van moderne machines

Het feit Veratio al ruim vijftig jaar meeloopt in de metaalbewerkingssector, betekent niet dat we gestopt zijn met innoveren. Sterker nog, we investeren jaarlijks enorm in onze metaalbewerkingsmachines. Daardoor hebben we beschikking tot één van de modernste machineparken in de Nederlandse metaalbewerkingswereld. Zo garanderen we onze klanten van de beste en meest nauwkeurige bewerkingen.

Veelzijdige producten

Bij Veratio bewerken we echter niet alleen metaal, maar verkopen we ook standaardproducten. Daardoor bent u bij ons in de in Nederland unieke situatie dat u zowel op maat gemaakte producten als standaardproducten in één order kunt bestellen. Een bijkomend voordeel is dat u nooit lang op uw op maat gemaakte producten hoeft te wachten. Het onbewerkte materiaal hebben we immers al in huis. Bij Veratio hoeven we nooit rekening te houden met de levering van een derde partij!

 

 

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen