Onze diensten

RVS Laswerk

Veratio is de ideale partner voor al uw laswerk! Lassen is misschien wel de meest bekende metaalbewerkingstechniek onder het grote publiek. Bij een specialistisch metaalbewerkingsbedrijf als Veratio is het RVS laswerk alsook het aluminium laswerk van de allerbeste kwaliteit. Veratio heeft meerdere lassers die gecertificeerd zijn voor verschillende lasprocessen zoals MAG- en TIG-lassen, en voor diverse diktes (materiaal van 1 mm tot en met 30 mm dik).

Van a tot z

Bij Veratio kunt u terecht voor het vervaardigen van ieder RVS product. Ook bieden wij een groot assortiment aan RVS artikelen, direct uit voorraad leverbaar.

Hoge kwaliteit

Veratio staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop.

Op maat

Bij Veratio weet u zeker dat u wordt voorzien van advies op maat. Wij zetten onze jarenlange kennis graag in om u van dienst te zijn.

Specialisten in RVS laswerk

Bij Veratio werken we alleen met vakmensen. U kunt er dus vanuit gaan dat onze verkopers minstens zoveel kennis van zaken hebben als onze productiemedewerkers en tekenaars. Onze mensen werken graag aan een product dat u of uw architect heeft uitgetekend en houden wel van een uitdaging aan als het gaat om ingewikkeldere constructies. Uiteraard houden we ook onze kennis op peil als het gaat om lascertificeringen. Zo lassen we in onze eigen werkplaats in Gouda volgens de NEN-EN 3834-2 en hebben diverse lasmethodekwalificaties (LMK’s) in huis.

Montage op locatie

Heeft u een RVS product bij ons afgenomen? Dan bieden wij in overleg ook de mogelijkheid om deze op locatie te laten monteren door onze lassers. Als u hier interesse in heeft kunt u dit bij het aanvragen van uw offerte aangeven bij uw contactpersoon.

RVS, aluminium en titanium lassen

Dankzij onze brede expertise kunnen wij diverse soorten laswerken voor u uitvoeren. Zo werken we vaak met RVS 304, RVS 316 en indien gewenst ook met Duplex. Heeft u andere projecten waarbij u titanium of aluminium wilt laten lassen? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht.

Snelle levering van materiaal

Wilt u graag een partij waarbij u niet alleen RVS laswerk kunt laten uitvoeren maar ook materialen kunt halen? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Bij Veratio bewerken we namelijk niet alleen metaal, maar verkopen we ook standaardproducten. Daardoor bent u bij ons in de in Nederland unieke situatie dat u zowel op maat gemaakte producten als standaardproducten in één order kunt bestellen. Een bijkomend voordeel is dat u nooit lang op uw op maat gemaakte producten hoeft te wachten. Het onbewerkte materiaal hebben we immers al in huis. Bij Veratio hoeven we nooit rekening te houden met de levering van een derde partij.
 

Uw project door ons laten uitvoeren?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op info@veratio.nl. Liever direct een offerte aanvragen? Vul dan ons offerteformulier in. Wij helpen u graag uw RVS laswerk op te pakken.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen