Onze diensten

RVS laten slijpen en polijsten

Wilt u RVS laten slijpen of laten polijsten? Veratio staat klaar om u te helpen met al uw slijp- of polijstklussen! Of het nu gaat om kolombekleding, een trapleuning of een plint, metaalproducten zien er altijd beter uit wanneer ze geslepen of gepolijst zijn. Bij Veratio zijn we echte specialisten in het polijsten van RVS en het afwerken van uw metaalproduct. Wij bieden een scala aan mogelijkheden: of u nu een spiegelglans wilt of een specifieke afwerking in een door u gewenste korrel, bij Veratio wordt aan al uw wensen voldaan. U kunt altijd rekenen op vakmanschap en kwaliteit als u bij ons uw rvs laat slijpen of polijsten.

RVS laten slijpen en polijsten van a tot z

Bij Veratio bieden we een uitgebreide service van begin tot eind. Naast het op maat vervaardigen van elk gewenst RVS product, hebben we ook een ruim assortiment standaard RVS artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Of u nu RVS wilt laten slijpen of polijsten, we hebben altijd wat u zoekt.

Hoogste kwaliteit voor u

Onze focus ligt altijd op kwaliteit en vakmanschap. Hoewel we streven naar snelle uitvoering, staat de kwaliteit van het eindresultaat altijd voorop. Als u bij ons uw RVS laat slijpen of polijsten kunt ervan verzekerd zijn dat al onze processen aan de hoogste standaarden voldoen.

Op maat

Bij Veratio krijgt u advies op maat van ervaren professionals. We hebben een schat aan ervaring en kennis in huis om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw project. Of het nu gaat om technische specificaties, ontwerpadviezen of materiaalkeuzes, we zijn er om u te ondersteunen. Bij Veratio bent u verzekerd van hoogwaardige producten en service van begin tot eind.

Specialist in roestvaststaal

 

Bij Veratio kunnen we bogen op meer dan vijftig jaar ervaring in de metaalbranche, waardoor we uitgegroeid zijn tot dé specialist op het gebied van het bewerken van roestvaststaal (RVS). Onze brede expertise strekt zich niet alleen uit over de bedrijfservaring, maar ook over de individuele kennis van onze medewerkers. Of het nu gaat om productiemedewerkers, tekenaars of verkopers, zij beschikken allemaal over diepgaande kennis van metaalbewerking. Dit betekent dat uw project bij Veratio in ervaren handen is, of het nu gaat om het slijpen, polijsten of bewerken van RVS. We zijn trots op onze vakmensen en hun vermogen om hoogwaardige resultaten te leveren. Voor al uw RVS-bewerkingen kunt u dan ook met vertrouwen bij ons terecht.

RVS laten slijpen en polijsten - Ons proces

Bij Veratio bieden we een grondig proces voor het slijpen en polijsten van roestvrij staal (RVS), waarbij we streven naar uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Ons proces begint met een grondige analyse van uw wensen en vereisten. We luisteren naar uw ideeën en adviseren u over de beste aanpak om het gewenste resultaat te bereiken. Of het nu gaat om het verwijderen van onvolkomenheden, het creëren van een specifieke afwerking of het herstellen van beschadigingen, we bepalen samen met u de juiste aanpak. Vervolgens gaan onze ervaren vakmensen aan de slag met gespecialiseerde slijpapparatuur om het oppervlak van het RVS te egaliseren en onvolkomenheden te verwijderen. Dit slijpproces zorgt voor een gladde en gelijkmatige afwerking van het materiaal. Na het slijpen volgt het polijstproces, waarbij we het RVS een glanzende afwerking geven. Dit gebeurt in verschillende stappen, waarbij we geleidelijk aan fijnere polijstpads en polijstpasta's gebruiken om het oppervlak steeds gladder en glanzender te maken. Hierdoor krijgt het RVS een mooie, spiegelende glans. Na het slijpen en polijsten ondergaat het RVS een laatste controle om ervoor te zorgen dat het eindproduct perfect is. Pas nadat het aan al onze kwaliteitseisen voldoet, wordt het zorgvuldig verpakt en naar u verzonden.

Veelzijdige producten

Bij Veratio zijn we niet alleen trots op onze ervaren medewerkers en moderne apparaten, maar ook op onze voorraad standaard metaalproducten. Bij Veratio maken we namelijk niet alleen metaal op maat, we verkopen ook producten direct uit voorraad. U kunt altijd contact opnemen met één van onze verkopers. Wellicht hoeft u het product waar u naar op zoek bent niet handmatig te laten maken.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen