Onze diensten

Slijpen en polijsten

Veratio helpt u graag met al uw slijp- of polijstklussen! Of het nu gaat om kolombekleding, een trapleuning of een plint, metaalproducten zien er altijd beter uit wanneer ze geslepen of gepolijst zijn. Bij Veratio zijn we echte specialisten in rvs polijsten en het afwerken van uw metaalproduct. Daarbij is alles mogelijk. Of het nu gaat om spiegelglans of om de juiste afwerking in een door u gewenste korrel, bij Veratio bent u aan het juiste adres!

Van a tot z

Bij Veratio kunt u terecht voor het vervaardigen van ieder RVS product. Ook bieden wij een groot assortiment aan RVS artikelen, direct uit voorraad leverbaar.

Hoge kwaliteit

Veratio staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop.

Op maat

Bij Veratio weet u zeker dat u wordt voorzien van advies op maat. Wij zetten onze jarenlange kennis graag in om u van dienst te zijn.

Specialist in roestvaststaal

Bij Veratio kunnen we terugvallen op meer dan vijftig jaar ervaring in de metaalbranche. Onze ruime ervaring maakt ons dé specialist op het gebied van het bewerken van roestvaststaal (RVS). We hebben echter niet alleen als bedrijf veel ervaring op de metaalmarkt, maar onze medewerkers brengen ook de nodige kennis met zich mee. Alle mensen die bij ons op de werkvloer rondlopen – of het nu om productiemedewerkers, tekenaars of verkopers gaat – hebben veel verstand van metaalbewerking. Voor RVS polijsten kunt u dus zeker bij ons terecht.

Maatwerk van moderne machines

Veratio heeft echter niet alleen een mooie bedrijfstraditie en kundige mensen. We hebben ook een modern machinepark. De combinatie van goede bewerkingsmachines en vakmensen, maakt dat we een eindproduct van een zeer hoge kwaliteit kunnen leveren. Daarom investeert Veratio continu in moderne apparatuur waarmee we nauwkeurig gemaakte metaalproducten binnen zeer korte tijd kunnen leveren.

Veelzijdige producten

Bij Veratio zijn we niet alleen trots op onze ervaren medewerkers en moderne apparaten, maar ook op onze voorraad standaard metaalproducten. Bij Veratio maken we namelijk niet alleen metaal op maat, we verkopen ook producten direct uit voorraad. U kunt altijd contact opnemen met één van onze verkopers. Wellicht hoeft u het product waar u naar op zoek bent niet handmatig te laten maken.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen