Onze diensten

Aluminium lasersnijden bij Veratio

Bent u op zoek naar een partij waar u uw aluminium kan laten lasersnijden? Dan bent u bij Veratio aan het juiste adres. Naast het 'zaag-', 'knip-' en 'zetwerk' dat wij voor de maatwerkproducten van aluminium uitvoeren, beschikken wij ook over een lasersnijmachine. Hiermee kunnen wij heel precies aluminium lasersnijden.

Wat houdt aluminium lasersnijden in?

Door onze geavanceerde machine, kunnen wij zeer nauwkeurig allerlei vormen uit aluminium laten snijden. Van logo's en halffabricaten tot complete eindproducten, alle vormen zijn mogelijk. De laser werkt zo precies dat we naast vormen ook specifieke gatenpatronen in het materiaal kunnen lasersnijden.

Kosteneffectief én materiaalzuinig

Aluminium lasersnijden is kosteneffectief door verschillende redenen. Zoals al kort benoemd is het proces zeer nauwkeurig. Hierdoor is er minder aluminium nodig om het gewenste eindproduct te produceren. Wat dus resulteert in lagere materiaalkosten.

Daarnaast is lasersnijden een snel proces. De productietijd ligt een stuk lager dan bij het knippen van aluminium. Hierdoor kunnen er grote hoeveelheden in korte tijd worden gesneden. Bovendien is lasersnijden een geautomatiseerd proces, wat betekent dat er minder menselijke tussenkomst nodig is. Beide factoren verlagen de arbeidskosten aanzienlijk.

Tot slot is ligt de kostprijs van aluminium lager dan die van RVS en andere kostbare materialen. Ook deze factor draagt bij aan de kosteneffectiviteit van het lasersnijden van aluminium.

Industrieën waarin aluminium lasersnijden wordt gebruikt

Veratio gebruikt de snijmachine onder andere in de volgende industrieën: • (Luxe) jachtbouw, • Voedingsmiddelenindustrie • Offshore • Bouw • Interieurbouw • Luchtvaart • Automotive • Meubelindustrie

Vakmanschap van Veratio, elke stap van het proces

Bij Veratio maken wij gebruik van de TruLaser 3030. Deze machine zorgt ervoor dat het aluminium keer op keer precies gesneden wordt. Bij Veratio werken we met een zeer bekwaam team waar wij ontzettend blij mee zijn. Kennis van het vakgebied en werken met de juiste machines en materialen vinden we erg belangrijk. Ons team weet alles over RVS en non-ferro zoals aluminium en deskundig te werk gaat met de juiste machines. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de kwaliteit waar Veratio om bekend staat en kunt u het lasersnijden gerust uitbesteden aan ons.

Dankzij ons topteam hebben wij al veel diverse projecten mogen vervaardigen van aluminium. Zoals tankjes van aluminium en waterseperators.

Uw aluminium laten snijden bij Veratio?

Wilt u uw aluminium laten snijden bij Veratio? Dat kan zeker. Weet u niet precies wat de opties zijn? Wij meedenken graag met u mee. Van stickeren en sorteren tot verpakken en alles ertussen in.

Wat uw wensen ook zijn, neem gerust contact met ons op via info@veratio.nl of (0182) 51 91 11 voor meer informatie over het aluminium snijden. Of vraag direct een offerte aan.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten