Onze diensten

Aluminium lassen

Heeft u een project dat aluminium lassen vereist of heeft u aluminium dat gelast moet worden? Vertrouw op de jarenlange expertise van Veratio! Wij bieden hoogwaardig aluminium laswerk, ook als onderdeel van grotere projecten. Hierbij maken wij gebruik van geavanceerde lastechnieken en we hebben ervaren lassers in huis. Zo kunnen wij elk project aan.

Wat houdt aluminium lassen in?

Aluminium lassen is een gespecialiseerde taak die precisie en kennis van de unieke eigenschappen van aluminium vereist. Het proces omvat het verhitten van aluminium tot het punt waarop het smelt, zodat twee delen samengevoegd kunnen worden. Zodra deze afkoelen, vormen ze een sterke, permanente verbinding. De meest voorkomende methoden zijn TIG-lassen en MIG-lassen, waarbij een inert gas wordt gebruikt om de lasplek te beschermen tegen verontreiniging.

Ons aluminium lasproces

Bij Veratio lassen we aluminium wanneer dit vereist is voor een project of wanneer dit is aangegeven in een technische tekening. We beschikken over geschikte lasapparatuur en expertise om dit materiaal veilig en efficiënt te hanteren. Ons team kan laswerk verrichten voor zowel kleine als grote projecten. Hier zit geen minimum of maximum aan. Geen project is te groot en geen opdracht is te klein.

Van aanvraag tot montage

Bij Veratio begeleiden we u van aanvraag tot afhalen en eventuele montage. Het proces begint altijd bij de aanvraag. Op basis van de beschikbare informatie stellen wij een offerte op. De doorlooptijd voor een offerte is meestal een week, afhankelijk van de omvang van de aanvraag. Zodra deze is goedgekeurd registeren wij de opdracht in ons ERP-systeem. Dan begint de werkvoorbereiding en het organiseren van de informatie voor productie. Wanneer dit allemaal klaarstaat, beginnen we met het lassen van de aluminium onderdelen. Indien montage door Veratio gewenst is, maken we een afspraak met de klant voor de uitvoering. Zo niet maken we een afspraak voor levering of afhalen.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten