Onze diensten

RVS lasbocht

Heeft u een RVS lasbocht nodig? Dan kunt u rekenen op Veratio. Of u nu een standaard lasbocht nodig heeft of dat u specifieke afmetingen nodig heeft; ons team van deskundigen staat graag voor u klaar! Inmiddels zijn we al bijna zestig jaar gespecialiseerd in het bewerken van rvs en hebben we al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Een rvs lasbocht op maat

✓ Maatwerk tot in de puntjes

Jarenlange ervaring

✓ Kwaliteit en vakmanschap

Lasbochten van RVS (roestvaststaal) worden in verschillende toepassingen gebruikt. Van de industrie tot aan de bouwsector. Dit zijn de meest voorkomende toepassingen van RVS lasbochten:

  • Pijpleidingen en leidingsystemen: RVS lasbochten worden vaak gebruikt voor het transport van vloeistoffen en gassen. Lasbochten worden gebruikt om het leidingsysteem aan te passen aan specifieke lay-outs en ruimtelijke beperkingen.
  • Chemische industrie: RVS lasbochten worden ook gebruikt in leidingsystemen die chemicaliën transporteren. Roestvaststaal is namelijk bestand tegen corrosie, waardoor het bestand is tegen chemische stoffen.
  • Voedselverwerking: in de voedselverwerkingsindustrie worden de lasbochten gebruikt vanwege de hygiënische eigenschappen van roestvaststaal. De bochten worden gebruikt in leidingsystemen voor het transporteren van zowel dranken als voedsel.
  • Farmaceutische industrie: Vanwege de hygiënische en corrosiebestendige eigenschappen van roestvaststaal, worden RVS lasbochten ook toegepast in de farmaceutische industrie, waar strikte hygiënenormen gelden.
  • Constructie: In de bouwsector worden RVS lasbochten gebruikt voor het lassen van structurele elementen, zoals trappen, leuningen, en andere constructies waarin bochten nodig zijn.
  • Scheepsbouw: RVS is corrosiebestendig, wat essentieel is voor materialen die worden blootgesteld aan zeewater.
  • Energie-industrie: In de energie-industrie worden RVS lasbochten gebruikt in leidingsystemen voor het transport van olie, gas en andere energiebronnen.

Wilt u ook een rvs buis bestellen of plaatwerk op maat laten maken? Wij zijn u als unieke groothandelaar graag van dienst. Uiteraard denken we ook graag met u mee over welke materialen het best passen bij uw toepassing. Indien gewenst geven we u persoonlijk advies op maat.

Industriële toepassingen van RVS Lasbochten

Zoals wij hierboven verteld worden RVS lasbochten gebruikt in verschillende industrieën. Zoals in de transport- en voedselindustrie en meer. Door de duurzaamheid, corrosiebestendigheid en hygiënische eigenschappen van RVS. Veratio heeft door de jaren heen al veel verschillende RVS lasbochten mogen leveren voor verschillende industrieën.

Zoals een leidingwerk uit een buis, gepolijste RVS leuningen, dubbelwandig leidingwerk en de leuningen en balustrade voor een hogeschool. De opties zijn eindeloos. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk alle projecten van Veratio.

 

Bestel uw RVS lasbocht bij Veratio

Bent u op zoek naar een RVS lasbocht? Dan bent u bij Veratio helemaal op het juiste adres. Of u nu producten van RVS of aluminium op maat wilt laten maken of dat u producten uitkiest uit ons standaard leveringsprogramma, wij leveren uw bestelling altijd vanuit Gouda.

Wat uw wensen ook zijn, neem gerust contact met ons op via info@veratio.nl of (0182) 51 91 11 voor meer informatie over het aluminium snijden. Of vraag direct een offerte aan.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten