Onze diensten

Roestvrij staal lasersnijden

Hoogwaardig roestvrij staal lasersnijden? Bij Veratio bent u aan het juiste adres! In onze werkplaats in Gouda maken we gebruik van geavanceerde technologie, waaronder onze Trumpf 5 KW-lasersnijmachine. Met deze machine kunnen we roestvrij staal lasersnijden in diverse diktes, variërend van 0,5 mm tot maar liefst 20 mm. Onze maximale plaatafmeting bedraagt 3000x1500 mm, zodat we aan uw specifieke eisen kunnen voldoen. Onze deskundige vakmensen werken met verschillende soorten roestvrij staal, waaronder RVS 304, RVS 316, RVS 430 en Duplex, om ervoor te zorgen dat uw project aan de hoogste normen voldoet. Of het nu gaat om precisiecomponenten of grotere constructies, wij leveren kwalitatief lasersnijwerk dat aan uw verwachtingen voldoet. Naast roestvrij staal bieden wij ook lasersnijwerk in aluminium aan. Van plaatwerk met diktes van 0,5 mm tot 12 mm, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Vertrouw op onze expertise en moderne faciliteiten voor al uw lasersnijwerkprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Roestvrij staal lasersnijden

Bij Veratio in Gouda kunt u terecht voor het vervaardigen van ieder rvs of aluminium product met behulp van geavanceerd roestvrij staal lasersnijden. Onze expertise stelt ons in staat om aan al uw specifieke wensen te voldoen, of het nu gaat om maatwerkcomponenten of groter lasersnijwerk. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment aan standaard rvs artikelen, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Met onze moderne faciliteiten en ervaren vakmensen garanderen wij hoogwaardige resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.

Hoge kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap in roestvrij staal lasersnijden. We begrijpen het belang van een snelle levering, maar we zetten altijd de kwaliteit van het eindproduct voorop. Onze toewijding aan excellentie strekt zich uit over elk aspect van ons werk, van het nauwkeurig snijden van roestvrij staal tot het zorgvuldig afwerken van elk detail. Of u nu op zoek bent naar maatwerkoplossingen of standaardproducten, wij garanderen dat elk project aan de hoogste normen voldoet.

Lasersnijden op maat

Als u Veratio in Gouda inschakelt voor roestvrij staal lasersnijden, kunt u erop vertrouwen dat u wordt voorzien van advies op maat. Onze ervaren vakmensen zetten hun jarenlange kennis graag in om u optimaal van dienst te zijn. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om u te voorzien van deskundig advies dat perfect aansluit bij uw behoeften. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste materiaal of bij het bepalen van de optimale snijparameters, wij zijn er om u te begeleiden van a tot z.

Van orders tot projecten

We werken zowel projectmatig waarbij roestvrij staal lasersnijden slechts een onderdeel is van het geheel als op basis van losse orders. Dat betekent dat als u ook een offerte voor roestvrij staal lasersnijden voor losse onderdelen of batches bij ons aan kunt vragen. Hierbij is het handig als u de tekeningen probeert aan te leveren in .dxf bestanden of .dwg bestanden. Zo kunnen wij uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken. Niet bekend met deze bestanden? Dan is een pdf-bestand ook prima. Dan tekenen wij zelf de onderdelen verder voor u uit. 

Afwerkingen snijwerk

Naast het roestvrij staal lasernsijden zelf verzorgen wij indien gewenst ook diverse afwerkingen waaronder het afbramen van het snijwerk, finish slijpen, het voorzien van beschermfolie, gaten tappen en souvereinen.

Roestvrij staal lasernijden - Onze projecten

Veratio is een metaalbewerkingsbedrijf uit Gouda. We beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee we niet alleen roestvrij staal lasersnijden en afwerken, maar ook complete projecten kunnen realiseren voor onze klanten. Of het nu gaat om het vervaardigen van precisieonderdelen voor machinebouwers, het creëren van architectonische elementen voor architecten, het leveren van constructiedelen voor bouwbedrijven, of het produceren van hoogwaardige componenten voor bedrijven in de voedingsindustrie en jachtenbouw, wij staan paraat. Neem gerust een kijkje bij een selectie van onze afgeronde projecten om een indruk te krijgen van onze expertise en vakmanschap op het gebied van roestvrij staal lasersnijden.

Kosten van roestvrij staal lasersnijden

De kosten van roestvrij staal lasersnijden bij Veratio zijn afhankelijk van de snijlengte, het aantal insnijdingen, de materiaal soort en de plaatdikte. Hierdoor hanteren wij geen standaardprijzen en werken we altijd op offerte basis. Wij streven ernaar u binnen enkele werkdagen te voorzien van een offerte. 

Meer weten over roestvrij staal lasersnijden?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van roestvrij staal lasersnijden of ander lasersnijwerk? Neem dan contact met ons op door ons van maandag tot vrijdag te bellen tussen 07:30 en 16:30 op (0182) 51 91 11. Liever direct een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@veratio.nl.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen