Onze diensten

RVS Lasersnijden

Heeft u een opdracht waarbij u graag lasersnijwerk uit wilt laten voeren? Wij zijn u graag van dienst! In onze werkplaats in Gouda beschikken wij over een Trumpf 5 KW-lasersnijmachine. Hiermee kunnen wij RVS lasersnijden van 0,5 mm tot 20 mm dik met een maximale plaatafmeting van 3000x1500 mm. Hierbij maken we afwisselend gebruik van verschillende soorten roestvaststaal waaronder RVS 304, RVS 316, RVS 430 en Duplex. Daarnaast verzorgen wij ook aluminium lasersnijwerk. Hierbij kunt u bij ons terecht voor plaatwerk van 0,5 mm tot 12 mm dik.

Van a tot z

Bij Veratio in Gouda kunt u terecht voor het vervaardigen van ieder rvs of aluminium product. Ook bieden wij een groot assortiment aan standaard rvs artikelen, direct uit voorraad leverbaar.

Hoge kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. We leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop.

Op maat

Als u ons inschakelt voor lasersnijden, weet u zeker dat u wordt voorzien van advies op maat. Wij zetten onze jarenlange kennis graag in om u van dienst te zijn.

Van orders tot projecten

We werken zowel projectmatig waarbij lasersnijden slechts een onderdeel is van het geheel als op basis van losse orders. Dat betekent dat als u ook een offerte voor RVS lasersnijden voor losse onderdelen of batches bij ons aan kunt vragen. Hierbij is het handig als u de tekeningen probeert aan te leveren in .dxf bestanden of .dwg bestanden. Zo kunnen wij uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken. Niet bekend met deze bestanden? Dan is een pdf-bestand ook prima. Dan tekenen wij zelf de onderdelen verder voor u uit. 

Afwerkingen

Naast het RVS lasersnijden zelf verzorgen wij indien gewenst ook diverse afwerkingen waaronder het afbramen van het snijwerk, finish slijpen, het voorzien van beschermfolie, gaten tappen en souvereinen.

Diverse soorten projecten

Veratio is een Gouds metaalbewerkingsbedrijf met een groot machinepark. Dit betekent dat wij naast het snijden en afwerken ook complete projecten kunnen oppakken voor onze klanten. Hierbij werken wij voor machinebouwers, architecten, bouwbedrijven maar ook bedrijven in de voedingsindustrie en jachtenbouw. Bekijk hier een greep uit onze projecten. 

Kosten van lasersnijden

De kosten van RVS lasersnijden bij Veratio zijn afhankelijk van de snijlengte, het aantal insnijdingen, de materiaal soort en de plaatdikte. Hierdoor hanteren wij geen standaardprijzen en werken we altijd op offerte basis. Wij streven ernaar u binnen enkele werkdagen te voorzien van een offerte. 

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over ons lasersnijwerk of heeft u vragen over een eventueel project? Neem dan contact met ons op door ons van maandag tot vrijdag te bellen tussen 07:30 en 16:30 op (0182) 51 91 11. Liever direct een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@veratio.nl.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen