Onze diensten

Bestel uw RVS platen bij Veratio

Platen van roestvaststaal (RVS) hebben veel verschillende toepassingen. Het gebruik van het materiaal heeft veel voordelen en kunnen toegepast worden in toepassing in diverse sectoren. Van de ongeëvenaarde corrosiebestendigheid tot de moderne uitstraling, RVS platen spelen een cruciale rol in uiteenlopende projecten. Bij Veratio gaan we verder dan alleen levering; we bieden op maat gemaakte RVS platen en hebben een zeer uitgebreid assortiment. Ontdek waarom onze platen de bouwstenen vormen voor duurzame, betrouwbare en hoogwaardige projecten.

Ontdek de voordelen van RVS platen

RVS is een veelzijdig materiaal met unieke eigenschappen. Van de duurzaamheid tot zelfs magnetische eigenschappen, wij sommen de pluspunten op die RVS platen maken tot de ideale keuze voor diverse toepassingen.

Corrosiebestendig:
Een van de grootste voordelen van RVS is dat het een uitstekende weerstand tegen roest en corrosie biedt. Zelfs als deze worden blootgesteld aan vocht, zuren, chemicaliën en zout water. RVS platen zijn de ideale oplossing wanneer duurzaamheid cruciaal is.

Hygiënisch:
RVS is gemakkelijk te reinigen en steriliseren, daarnaast is het oppervlak van RVS platen glad en niet-poreus, wat de groei van bacteriën en schimmels beperkt. Dit maakt het bestellen van RVS platen de ideale oplossing voor voedselverwerking, farmaceutica en ziekenhuistoepassingen.

Hittebestendig:
De platen behouden kracht en stabiliteit bij hoge temperaturen, waardoor ze perfect zijn voor de warmtebehandelingsindustrie, petrochemische sector en productie van ovens en warmtewisselaars. Zeker in combinatie met onze V-groove.

Moderne uitstraling:
De moderne uitstraling maakt RVS platen erg populair in architectuur, interieurontwerp en bouwprojecten waar esthetiek van belang is.

Sterk en duurzaam:
De hoge treksterkte en duurzaamheid van het materiaal maken RVS platen geschikt voor constructieve toepassingen zoals bruggen, gebouwen en transportmiddelen.

Magnetische eigenschappen:
Sommige legeringen hebben magnetisch eigenschappen, waardoor ze ook geschikt zijn voor toepassingen waar magnetisme gewenst is.

Milieuvriendelijk:
Wanneer u een plaat van RVS besteld, bent u milieubewust bezig. Het materiaal is recyclebaar en kan herhaaldelijk worden gesmolten en opnieuw gebruikt zonder kwaliteitsverlies.

Al deze eigenschappen maken RVS platen veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën.

Verschillende maten en diktes beschikbaar

Wilt u een RVS plaat bestellen voor uw volgende project? Bijvoorbeeld voor in de constructie, voedselindustrie of voor een kunstwerk? Wat u ook zoekt, bij Veratio zit u altijd goed. Bij Veratio kunt u namelijk verschillende RVS platen bestellen. We beschikken over een uitgebreid assortiment. Onze medewerkers op de handelsafdeling hebben samen meer dan vijftig jaar ervaring en helpen u graag bij al uw vragen. Zo beschikken we over verschillende soorten RVS platen die beschikbaar zijn voor bestelling: - Koudgewalste plaat RVS finish 2B - Koudgewalste plaat RVS geslepen - Warmgewalste plaat RVS - Tranenplaat RVS, warmgewalst, gebeitst - Geperforeerde plaat met ronde perforatie - Geperforeerde plaat met vierkante perforatie - Mirror - 8 plaat - Dessin plaat Ook kunt u verschillende diktes bestellen. Denk bijvoorbeeld aan diktes van 0,5 mm tot en met 20 mm dik. Naast dat wij verschillende diktes en platen aanbieden hebben wij géén minimale grote voor afnemen. Heeft u bijvoorbeeld 10 cm RVS nodig, dan kan u dat bij ons leveringsprogramma gewoon bestellen.

Bestel uw RVS platen bij Veratio

Wilt u uw RVS platen bestellen bij Veratio? Dat kan zeker. Weet u niet precies wat de opties zijn? Wij meedenken graag met u mee, neem gerust contact met ons op via info@veratio.nl of (0182) 51 91 11 voor meer informatie over het bestellen van RVS platen. Of vraag direct een offerte aan.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten