Onze diensten

RVS zetten

Bij Veratio kunt u terecht voor het zetten van uw RVS plaatwerk. Hier komt veel precisie komt kijken. Wanneer de hoek niet goed is gezet, past het onderdeel niet in het geheel waar het voor bedoeld was. Om dit te voorkomen werken wij met kwalitatief goede materialen, machines en hebben we specialisten voor het zetten van RVS in huis.

De expert op het gebied van roestvaststaal

Veratio heeft bijna 60 jaar ervaring met roestvaststaal. Naast RVS zetten kunnen we u helpen met diverse andere RVS toepassingen en constructies van RVS. Wij vinden kennis van het vakgebied en werken met de juiste machines en materialen erg belangrijk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de kwaliteit waar Veratio om bekend staat. Zo werken wij met een modern en uitgebreid machinepark.
 

Roestvaststaal zetten bij Veratio

We kunnen RVS op verschillende manieren zetten. Met onze CNC kantbanken en eventueel in combinatie met de V-groove. Elk soort RVS kan worden gezet, er zijn echter wel wat beperkingen aan de dikte en lengte van de profielen. Deze worden bepaald door het tonnage dat de kantbank op het materiaal kan uitoefenen. U kunt een uiterste dikte van een plaat 15 mm in gedachte houden als maximale dikte voor het zetten van RVS. Dikker of rond plaatmateriaal kunnen we buigen. Een ondergrens hebben we niet voor het zetten van platen. Naast RVS kunnen we ook titanium zetten. Benieuwd of wij uw project kunnen zetten? Neem dan contact met ons op, onze experts spreken het graag met u door! De V-groove passen we toe als extra bewerking voor het zetten, om zodoende tot een kleinere buitenradius te komen. Vaak betreft dit decoratieve onderdelen, uitgevoerd in hoogglans gepolijst RVS. Door de scherpe zetting krijgt het product een strakkere uitstraling. Zoals bij dit aanrechtblad. Bij dit voorbeeld van plaatwerk kunt u goed zien hoe de V-groove er daadwerkelijk uitziet. Door deze manier van werken krijgt u een luxe uitstraling.

Laat uw RVS zetten door Veratio

Wilt u iets laten zetten van RVS? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Bij Veratio kunt u niet alleen terecht voor maatwerk zoals het zetten van RVS. We zijn ook handelaar en voorraadhouder van zowel standaardproducten, plaatmateriaal als handelsprofielen. Dit betekent dat Veratio ook een ruim aanbod van RVS standaardproducten heeft. Bekijk vooral het aanbod in ons leveringsprogramma eens. Wij zijn u graag van dienst!

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten