Onze diensten

Aluminium kanten

Bent u op zoek naar vakmanschap in aluminium kanten? Veratio is een toonaangevend bedrijf in de metaalbewerking en heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van aluminium kanten en diverse andere diensten in de metaalbewerkingsbranche. Wij zorgen voor een nauwkeurig en hoogwaardig eindproduct, dat helemaal is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

Wat houdt aluminium kanten in?

Aluminium kanten is een techniek waarbij vlakke aluminium platen mechanisch worden gebogen tot een specifieke vorm of hoek. Deze techniek wordt veel gebruikt in de productie van verschillende metalen componenten en constructies. Zoals behuizingen, kasten, frames en ventilatiekanalen. Deze kunnen wij in zijn geheel voor u maken. Bij Veratio bieden we verschillende afwerkingsmogelijkheden om het eindproduct de juiste uitstraling te geven (en de levensduur verlengen). Voorbeelden van afwerkingstechnieken zijn poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur, stralen en anodiseren.

Aluminium kanten met precisie met CNC Kantbanken en V-Groove

Voor het kanten van aluminium maken wij gebruik van onze CNC kantbanken, die precisie en consistentie garanderen in elke vouw. Daarnaast hebben wij ook de V-Groove techniek tot onze beschikking om kleinere buitenradius te bereiken. Dit proces vindt plaats voordat wij het plaatwerk op de kantbank leggen. Ons machinepark stelt ons in staat om alle bewerkingen van aluminium intern uit te voeren. Naast aluminium kanten kunnen wij ook RVS kanten. De maximale lengte die wij kunnen kanten is 4300mm.

Van aanvraag tot montage

We begeleiden u gedurende het hele proces, van aanvraag tot eventuele montage. Het proces begint altijd bij de aanvraag. Op basis van de beschikbare informatie stellen wij een offerte op. Zodra deze is goedgekeurd registeren wij de opdracht in ons ERP-systeem. Dan begint de werkvoorbereiding. Daarna beginnen we met de productie: het zetten van de vlakke platen. Dit werken wij allemaal netjes af, zodat uw product of plaatwerk klaar is voor montage. Indien montage door Veratio gewenst is, maken we een afspraak met u voor de uitvoering. Wij monteren door heel Nederland.

Aluminium kanten? Neem contact op met Veratio

Heeft u een project of specifieke behoeften op het gebied van aluminium kanten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte.  Ontdek hoe Veratio u kan helpen bij het realiseren van uw project.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten