Onze diensten

Scherp gezet plaatwerk

Wilt u een standaard rvs plaat bestellen of wilt u plaatwerk op maat laten lasersnijden? Dan kunt u uitstekend bij Veratio in Gouda terecht. Wij zijn namelijk experts in het zetten van plaatwerk. Bij het zetten van een metaalplaat maken we van een tweedimensionaal metaalproduct een driedimensionaal product. Dat doen we door de metaalplaat te vouwen met de meest nauwkeurige bewerkingsmachines. Voor rvs plaatwerk op maat bent u bij ons dus in goede handen.

Van a tot z

Bij ons kunt u terecht voor het vervaardigen van elk rvs product. Ook bieden wij een groot assortiment aan rvs artikelen, zoals een plaat, die u direct uit voorraad kunt bestellen.

Hoge kwaliteit

Veratio staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop.

Op maat

Bij Veratio weet u zeker dat u wordt voorzien van een rvs product, zoals plaatwerk, op maat. Ook geven we u graag persoonlijk advies. We zetten onze jarenlange kennis graag in om u van dienst te zijn.

Een rvs plaat bestellen bij de specialist

Ons bedrijf in Gouda loopt al bijna zestig jaar mee in de metaalbewerkingssector. In die tijd hebben we ons ontwikkeld tot echte specialisten in het bewerken van roestvaststaal. Onze klanten zijn afkomstig uit uiteenlopende sectoren en voor veel van hen zijn we hun vaste partner in alles wat met metaalbewerking te maken heeft. Onze medewerkers zijn echte vakmensen, of het nu om onze tekenaars, verkopers of productiemedewerkers gaat. Iedereen bij Veratio kent de metaalbewerkingssector als zijn broekzak.

Uiteenlopende moderne machines

Aan alleen goede mensen en een rijke bedrijfstraditie hebben we als metaalbewerkingsbedrijf niet genoeg. Ons bedrijf investeert ieder jaar in moderne bewerkingsmachines waarmee we onze klanten van nauwkeurige producten kunnen voorzien. Zo kunt u uw rvs plaat bijvoorbeeld nauwkeurig laten lasersnijden door ons. Wilt u uw rvs plaat niet alleen laten lasersnijden, maar ook laten zetten? Ook dan rekent u op ons. Recentelijk hebben we namelijk een moderne machine aangeschaft waarmee we plaatwerk nog nauwkeuriger kunnen zetten. De V-groove methode heeft als groot voordeel/verschil met de normale manier van zetten dat er aan de achterzijde van het materiaal een V-groef ingeschaafd wordt. Deze bewerking is vrij uniek in Nederland.

Veelzijdige producten

Bij veel metaalbewerkingsbedrijven heeft u te maken met lange levertijden. Logisch, want vaak moeten deze bedrijven wachten op derde partijen die het onbewerkte product voor uw project moeten aanleveren. Bij Veratio heeft u daar echter geen last van. Wij hebben een ruim assortiment aan standaardproducten op voorraad. U leest het goed: wij bewerken niet alleen metaal, maar zijn ook groothandelaar van standaard metaalproducten.

Kies voor maatwerk

Wilt u in het bezit zijn van een rvs plaat? U kunt deze ook bij ons bestellen, wat vrij uniek is. Bekijk dan ons standaardassortiment en geef in uw offerte-aanvraag aan welke rvs plaat u wilt bestellen. Heeft u specifieke wensen en wilt u de rvs plaat laten lasersnijden? Neem ook dan contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag. U bereikt ons via (0182) 51 91 11 of info@veratio.nl. Ook zijn wij bereikbaar via ons contactformulier.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen