Onze diensten

RVS groothandel

De groothandel van Veratio heeft een uitgebreid assortiment met alle voorkomende handelsartikelen in roestvaststaal. Hieronder ook veel producten van RVS. Onze medewerkers op de handelsafdeling hebben samen meer dan vijftig jaar ervaring en helpen u graag bij al uw vragen.

Ons aanbod

Of u nu een multinational bent of een lokale smid die een klein stukje nodig heeft van onze RVS groothandel, bij Veratio vindt u wat u zoekt. Ons brede assortiment bestaat uit platen, stafmateriaal, buizen en buisprofielen, profielen (massief), flenzen, lasfittingen, draadfittingen, bevestigingsmiddelen en leuningbuizen (glasprofielbuis). Wij hebben voor u een volledig overzicht beschikbaar op onze leveringspagina.

Bij Veratio nemen wij onze belofte van kwaliteit serieus. Als extra garantie leveren we, indien vooraf bekend en gewenst, al onze materialen met een 3.1 materiaalcertificaat. Dit certificaat verzekert u van de kwaliteit en traceerbaarheid van het materiaal.

De RVS groothandel van Veratio

Vanuit onze groothandel leveren wij veel RVS producten. Veratio biedt twee prominente RVS-soorten aan: 1. RVS304 (A2): Deze algemeen voorkomende soort is ideaal voor binnen- en buitengebruik, mits in een natuurrijke omgeving waar factoren zoals zout en zuur beperkt zijn. Regelmatig onderhoud is wel essentieel om de kwaliteit te behouden. 2. RVS316 (A4): Voor meer uitdagende omgevingen, zoals kustgebieden, industriële zones, of plaatsen bij drukke wegen, is RVS316 de keuze bij uitstek. Deze soort is tevens uitermate geschikt voor watersport en zwembaden, mits voorzien van een hoogglans gepolijst oppervlak. Twijfelt u welke soort RVS uit onze groothandel het beste past bij uw project? Zowel onze handels- als productieafdeling staat paraat met deskundig advies.

Wat onze groothandel uniek maakt

Onze groothandel onderscheidt zich door meer te bieden dan alleen producten. Veratio is door het uitgebreide assortiment een flexibele en interessante leverancier van alle voorkomende handelsartikelen in roestvaststaal.

Ook de service is bij Veratio uitmuntend. Met een gezamenlijke ervaring van meer dan vijftig jaar, biedt ons team een schat aan kennis en expertise. Of het nu gaat om ZZP'ers, kleine bedrijven zoals de smid op de hoek of multinationals, bij Veratio wordt elke klant gewaardeerd.

En mocht een product niet bestaan in de door u gewenste maat, dan zijn er diverse kanalen beschikbaar voor ondersteuning en aanvragen. Denk hierbij aan telefonische ondersteuning, een aanvraag via de site opsturen, of via de site een eigen maat invoeren en bestellen.

Levering en montage

Of u nu zelf uw producten wilt ophalen of ze geleverd wilt hebben, Veratio faciliteert beide en we leveren in heel Nederland. Spoedbestellingen kunnen binnen een uur kunnen worden gerealiseerd, als er een medewerker beschikbaar is. Grotere orders duren door de omvang enkele dagen.

Alle aanvragen worden onmiddellijk behandeld, hoewel grotere aanvragen een iets langere verwerkingstijd kunnen hebben. Vragen over montage krijgen wij niet vaak vanuit de handelsafdeling. Omdat het gaat om halfproducten waarmee onze klanten zelf aan de slag gaan. Via de productie maken wij vaak producten die ook geïnstalleerd worden door eigen personeel.

Veratio, meer dan een geweldige groothandel

Bent u klaar om de kwaliteit en diversiteit van Veratio te ervaren? Duik in onze groothandel en bestel direct. Ongeacht uw behoefte, bij Veratio bent u in deskundige handen.

Veratio is meer dan een groothandel. We bieden diverse RVS-bewerkingen aan. Voor een volledig overzicht van onze diensten, kunt u terecht op onze dienstenpagina.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten