Onze diensten

RVS kanten

Veratio heeft jarenlange ervaring met het kanten van RVS producten. Kanten houdt in dat wij plaatonderdelen voorzien van de juiste zettingen. Zo maken wij een tweedimensionaal product, driedimensionaal. We kanten plaatwerk zodat we het gewenste eindproduct kunnen opleveren.

RVS kanten op de kantbank

Om het RVS kanten zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren, beschikt Veratio over diverse CNC kantbanken. Met deze banken kunnen we uw producten precies op maat kanten. Dankzij het ons machinepark kunnen we alle bewerkingen van roestvaststaal zelf voor u verzorgen. Naast RVS kanten, kunnen we ook de producten snijden en bewerken met onze eigen machines, om deze vervolgens ook binnen Veratio te kanten. Zo wordt alles op één plek voor u gerealiseerd. De maximale lengte die wij kunnen kanten is 4300mm.

RVS kanten bij Veratio met de V-Groove

Naast kantbanken voor het kanten van RVS hebben wij bij Veratio ook de V-Groove tot onze beschikking. Deze handeling vindt plaats voor het kanten op de kantbank. We gebruiken de V-groove om tot een kleinere buitenradius te komen. Naast RVS kunnen wij ook aluminium kanten.

Van aanvraag tot oplevering

Het proces begint bij ons altijd bij de aanvraag. Op basis van de informatie stellen wij een offerte op. Zodra deze is goedgekeurd registeren wij de opdracht en gaan we ermee aan de slag. We treffen de werkvoorbereidingen en gaan uw RVS kanten. Dit werken wij netjes af, zodat uw RVS klaar is voor montage. Uw order proberen we zo snel mogelijk op te leveren. Hoe snel dit gaat hangt af van de omvang. Sommige orders kunnen wij de volgende dag al opleveren. De oplevertijd communiceren wij van tevoren. Indien montage door Veratio gewenst is, maken we een afspraak met u voor de uitvoering. Monteren doen wij door heel Nederland.

 

Specialist in roestvaststaal

Veratio is specialist in roestvaststaal. Ons bedrijf is bijna 60 jaar actief en onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren in het werken met roestvaststaal. Ons vakmanschap ziet u terug in de producten die we maken. U kunt bij Veratio altijd rekenen op RVS kantwerk van een hoge kwaliteit. Onze producten zijn veelzijdig en op maat voor u gemaakt. Hierdoor bewerken wij het product precies zoals u het wenst. Maar naast op maat gemaakte producten, leveren wij ook RVS standaardproducten. Bekijk ons aanbod op onze website. Wellicht dat u net dat ene standaard metaalproduct vindt waar u al een tijd naar zoekt.

 

RVS kanten? Neem contact op met Veratio

Bent u geïnteresseerd in RVS kanten? Of heeft u een project waarvoor er plaatwerk gekant moet worden? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe Veratio u kan helpen bij het realiseren van uw project.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen

Gerelateerde projecten