Project

Revitaliseren van winkelcentrum "de Kalvertoren" in Amsterdam

Revitaliseren van winkelcentrum "de Kalvertoren" in Amsterdam

Voor de revitalisering van winkelpassage "De Kalvertoren" in het centrum van Amsterdam heeft Veratio diverse onderdelen mogen engineeren, produceren en monteren. Een uitdaging op meerdere vlakken: Een technische uitdaging vanwege de complexe vormgeving. Een logistieke uitdaging vanwege de locatie enerzijds en de montage anderzijds, omdat de passage gedurende het hele project voor het winkelend publiek open is gebleven.

De opdracht bestaat uit meerdere onderdelen en diverse materialen:

Gezette U-profielen op het glas van de trappen en de videranden, uitgevoerd in geslepen RVS 316. Tevens zijn de handleuningen door Veratio geproduceerd en gemonteerd.

Bekleding van de trapbomen en videranden van een viertal trappen door middel van een combinatie van RVS profielen en aluminium gepoedercoate panelen. De profielen en panelen komen voor in diverse vormen: recht, gewalst en spiraalgewalst.

Een plafond op 20 meter hoogte in de vorm van een vijfhoek, opgebouwd uit driehoekige panelen van RVS 316 Mirror 8.

De ingangen aan de Kalverstraat en de Heiligeweg zijn voorzien van een plafond van LED-lampen. De randafwerking van deze plafonds is uitgevoerd door middel van gezette panelen van RVS 316 Mirror 6/7.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen