Project

RVS Aanrechtblad met ingelaste spoelbak en afdruipgedeelte

RVS Aanrechtblad met spoelbak van Veratio

Dit RVS aanrechtblad met spoelbak en afdruipgedeelte is een veelzijdige en duurzame toevoeging aan elke keukenruimte. Met zijn strakke en moderne uitstraling, biedt dit aanrechtblad niet alleen een functionele werkruimte, maar voegt het ook een vleugje stijl toe aan de omgeving.

Het RVS aanrechtblad met spoelbak van Veratio is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie. De dikte van 1.5 mm garandeert een solide constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik in de keuken.

 

Kenmerken van het RVS aanrachtblad met spoelbak

Een opvallend kenmerk van dit aanrechtblad is de ingelaste spoelbak, die naadloos is geïntegreerd in het oppervlak. Dit ontwerp maximaliseert de bruikbare ruimte en vergemakkelijkt het schoonmaken na het bereiden van maaltijden. De spoelbak is voorzien van een doorgedrukt gat voor een korfplug, waardoor het water gemakkelijk kan worden afgevoerd.

Daarnaast beschikt het RVS aanrechtblad over een verlaagd afdruipgedeelte, wat het mogelijk maakt om natte gerechten en keukengerei veilig te laten uitlekken zonder het werkoppervlak te belemmeren. Dit draagt bij aan een efficiënte en opgeruimde keukenomgeving.

 

Duurzaam en goed beschermt tegen vocht

Om de duurzaamheid te garanderen, is het aanrechtblad voorzien van een waterkering die beschermt tegen vocht en waterlekkage. Bovendien is het aanrechtblad verlijmd op watervast multiplex, wat zorgt voor een stevige en stabiele installatie.

 

Kortom, ons RVS aanrechtblad met spoelbak en afdruipgedeelte combineert functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek, waardoor het een ideale keuze is voor elke keukenruimte.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen