Project

Veiligheidshekwerk: Bescherming en Veiligheid voor uw Machines

Het belang van veiligheidshekwerk

Bij Veratio begrijpen we het belang van veiligheid op de werkvloer. Wij maken hoogwaardige veiligheidshekwerken naar aanleiding van uw tekening en specificaties. Deze hekwerken bieden de ideale oplossing voor het waarborgen van de veiligheid rondom uw machines, terwijl het voldoet aan de industriële norm.

 

Wat is veiligheidshekwerk?

Veiligheidshekwerk is een beschermende barrière die rondom machines wordt geplaatst om werknemers te beschermen tegen blootstelling aan bewegende onderdelen, rondvliegende deeltjes en andere mogelijke gevaren die door de machines en het werken ermee worden veroorzaakt. Veratio biedt hoogwaardige, op maat gemaakte veiligheidshekwerken om een veilige werkomgeving te garanderen en ongevallen te voorkomen.

 

Aan welke soorten machines moet u denken?

Veiligheidshekwerk is van cruciaal belang voor de veiligheid rondom machines met beknellingsgevaar of draaiende delen, zoals walsen of rollen. Een veiligheidshekwerk wordt om bestaande machines geplaatst en is dubbelzijdig afgebraamd om scherpe randen te verwijderen. De onderdelen worden gelast en samengebouwd tot één groot frame, inclusief alle bevestigingsmaterialen.

 

Specificaties van het veiligheidshekwerk

Wij maken het veiligheidshekwerk voor uw machine in de gewenste vormen en maten. Zo past deze altijd perfect om uw machine heen. Er is geen maximum aan de hoogte, deze is geheel afhankelijk van uw wensen. We maken de hekwerken uit RVS 304 en indien gewenst kan het hekwerk in elke RAL-kleur worden gepoedercoat.

 

Van aanvraag tot montage

Bij Veratio begeleiden we u gedurende het hele proces, van aanvraag tot eventuele montage. Het proces begint altijd bij de aanvraag. Op basis van de beschikbare informatie stellen wij een offerte op. Dit duurt gemiddeld 5 tot 10 werkdagen. Zodra de offerte is goedgekeurd registreren wij de opdracht in ons ERP-systeem. Dan begint de werkvoorbereiding en de productie. Wanneer we alle benodigde onderdelen van uw veiligheidshekwerk hebben gerealiseerd volgt, in de meeste gevallen, de assemblage. Zodat u uw veiligheidshekwerk kunt komen inspecteren en goedkeuren. Daarna volgt de demontage en brengen wij het hekwerk, indien gewenst, weg voor oppervlaktebehandeling. Wanner wij het hekwerk terug hebben, controleren wij deze nog een laatste keer op compleetheid en leveren wij het op. Montage wordt meestal door onze klanten zelf gedaan, aangezien veel van onze hekwerken naar het buitenland worden geëxporteerd.

 

Neem contact op met Veratio voor uw veiligheidshekwerk

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakt veiligheidshekwerk voor uw machines? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe Veratio u kan helpen bij het realiseren van uw project.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen