Projecten

Veratio heeft ervaren specialisten in huis die de meest uiteenlopende en uitdagende projecten weten te realiseren. Bent u benieuwd naar de voorbeelden van projecten die Veratio heeft geproduceerd? Bekijk onze projecten.

Intercomzuil

Deze intercom is gemaakt uit RVS buis Ø219.1x2 en is bijna 1 meter hoog. Inwendig zitten er meerdere bevestigingspunten waaraan onze klant zijn elektrische componenten kan plaatsen. Na productie zijn de onderdelen gestraald.

RVS tank

De specialisten bij Veratio hebben een prachtige tank gemaakt uit RVS 304. Geheel zwaar MAG & TIG gelast volgens norm EN 3834. Gecontroleerd door middel van penetrant onderzoek in combinatie met afpersen op druk. Dit is weer een prachtig voorbeeld van de specialiciteiten die Veratio in huis heeft.

RVS glasklemmen

Veratio heeft inmiddels enorm veel RVS glasklemmen mogen produceren in verschillende afmetingen, kwaliteiten, vormen en voor verschillende toepassingen. Bent u op zoek naar een RVS glasklem die niet te koop is, dan bent u bij Veratio aan het juiste adres.

Aluminium tankjes

Ook voor tankbouw op maat bent u bij Veratio aan het juiste adres. Dit is een voorbeeld van 8 aluminium tankjes. Gemaakt uit lasergesneden plaat van 4 mm dik en rondom voorzien van meerder aansluitingen en montagepunten.

RVS kanaalstukken

Veratio heeft 2 grote RVS kanaalstukken mogen maken in de kwaliteit RVS 316. Voorzien van verschillende luiken en aansluitingen. Alles geheel gasdicht afgelast en gebeitst in eigen beheer.

RVS gootdeksels

Speciaal gemaakte gootdeksels uit 8 mm dikke plaat. Onder de gootdeksels zitten ondersteuningsstrippen van vierkant 12x12 mm gelast. De platen zijn dubbelzijdig afgebraamd door onze afbraammachine.