Projecten

Veratio heeft ervaren specialisten in huis die de meest uiteenlopende en uitdagende projecten weten te realiseren. Bent u benieuwd naar de voorbeelden van projecten die Veratio heeft geproduceerd? Bekijk onze projecten.

RVS filter

Deze bijzondere filters zijn gemaakt in de kwaliteit RVS 304. Veratio heeft er 7 van mogen maken met een lengte van meer dan 2 meter. Ook het gaas is van roestvaststaal met een maaswijdte van 2 mm en een draaddikte van 0.5 mm.

Leidingwerk uit buis ├ś48.3

Dit leidingwerk is geproduceerd uit buis Ø48.3x3.2. Afgeperst op 5 BAR, gelast met TIG en backing gas. Inclusief lasbochten, T-stukken, sokken, lasverlopen, conische koppelingen en flenzen in de kwaliteit RVS 316.

Intercomzuil

Deze intercom is gemaakt uit RVS buis Ø219.1x2 en is bijna 1 meter hoog. Inwendig zitten er meerdere bevestigingspunten waaraan onze klant zijn elektrische componenten kan plaatsen. Na productie zijn de onderdelen gestraald.

RVS tank

De specialisten bij Veratio hebben een prachtige tank gemaakt uit RVS 304. Geheel zwaar MAG & TIG gelast volgens norm EN 3834. Gecontroleerd door middel van penetrant onderzoek in combinatie met afpersen op druk. Dit is weer een prachtig voorbeeld van de specialiciteiten die Veratio in huis heeft.

RVS glasklemmen

Veratio heeft inmiddels enorm veel RVS glasklemmen mogen produceren in verschillende afmetingen, kwaliteiten, vormen en voor verschillende toepassingen. Bent u op zoek naar een RVS glasklem die niet te koop is, dan bent u bij Veratio aan het juiste adres.

Aluminium tankjes

Ook voor tankbouw op maat bent u bij Veratio aan het juiste adres. Dit is een voorbeeld van 8 aluminium tankjes. Gemaakt uit lasergesneden plaat van 4 mm dik en rondom voorzien van meerder aansluitingen en montagepunten.