Projecten

Veratio heeft ervaren specialisten in huis die de meest uiteenlopende en uitdagende projecten weten te realiseren. Bent u benieuwd naar de voorbeelden van projecten die Veratio heeft geproduceerd? Bekijk onze projecten.

27 meter lang kunstwerk

Met trots heeft Veratio mogen mee werken aan dit bijzondere project. De kunstenares heeft de geschiedenis van 's-Gravenzande in beeld gebracht door middel van 17 verschillende panelen met een totale lengte van maar liefs 27 meter. Deze panelen hebben een afmeting van ongeveer 2,5x1,5 meter en zijn intern gelaserd uit RVS plaat met een dikte van 4 mm in geslepen 316 kwaliteit.

RVS Spoelcabine

Heeft u een speciaal gemaakte RVS spoelcabine of wasplaats nodig? Ook dit behoort tot de specialiteiten van Veratio. In dit voorbeeld is het een hoge staande cabine met een ophangrail van roestvaststaal voor producten in de voedingsmiddelenindustrie. Voorzien van verschillende aansluitingen.

RVS haspel

RVS haspel met een diameter van 1 meter en een lengte van 650 mm. Samengesteld uit gewalste platen van 5 mm dik, gelaserde ringen van 6 mm dik en ribben van 8 mm dik.

RVS Filterkorf

Ook voor RVS filters bent u bij Veratio aan het juiste adres!

In dit voorbeeld zijn de plaatwerkdelen intern gelaserd in verband met een speciaal gatenpatroon. Vervolgens zijn de onderdelen gezet en gelast in eigen beheer.

RVS filter

Deze bijzondere filters zijn gemaakt in de kwaliteit RVS 304. Veratio heeft er 7 van mogen maken met een lengte van meer dan 2 meter. Ook het gaas is van roestvaststaal met een maaswijdte van 2 mm en een draaddikte van 0.5 mm.

Leidingwerk uit buis ├ś48.3

Dit leidingwerk is geproduceerd uit buis Ø48.3x3.2. Afgeperst op 5 BAR, gelast met TIG en backing gas. Inclusief lasbochten, T-stukken, sokken, lasverlopen, conische koppelingen en flenzen in de kwaliteit RVS 316.