Projecten

Veratio heeft ervaren specialisten in huis die de meest uiteenlopende en uitdagende projecten weten te realiseren. Bent u benieuwd naar de voorbeelden van projecten die Veratio heeft geproduceerd? Bekijk onze projecten.

Gevelstrippen 85x12 mm

Ongeveer 100 strippen van 85x12 mm met een lengte van bijna 6 meter.

Aan 1 kopse kant een gefreesde uitsparing waardoor ze gekoppeld kunnen worden.

Daarnaast zitten er over de gehele lengte gelaste strippen voor montage.

RVS deuren en kozijnen

Veratio maakt ook regelmatig deuren en kozijnen voor de scheepvaart. Voor zowel de luxe jachtbouw als de werkschepen. In dit voorbeeld is er gekozen voor een uitvoering in roestvaststaal met een geslepen finish. Zelfs de scharnieren (ook wel laspaumelles genoemd) zijn in dezelfde finish gebracht.

27 meter lang kunstwerk

Met trots heeft Veratio mogen mee werken aan dit bijzondere project. De kunstenares heeft de geschiedenis van 's-Gravenzande in beeld gebracht door middel van 17 verschillende panelen met een totale lengte van maar liefs 27 meter. Deze panelen hebben een afmeting van ongeveer 2,5x1,5 meter en zijn intern gelaserd uit RVS plaat met een dikte van 4 mm in geslepen 316 kwaliteit.

RVS Spoelcabine

Heeft u een speciaal gemaakte RVS spoelcabine of wasplaats nodig? Ook dit behoort tot de specialiteiten van Veratio. In dit voorbeeld is het een hoge staande cabine met een ophangrail van roestvaststaal voor producten in de voedingsmiddelenindustrie. Voorzien van verschillende aansluitingen.

RVS haspel

RVS haspel met een diameter van 1 meter en een lengte van 650 mm. Samengesteld uit gewalste platen van 5 mm dik, gelaserde ringen van 6 mm dik en ribben van 8 mm dik.

RVS Filterkorf

Ook voor RVS filters bent u bij Veratio aan het juiste adres!

In dit voorbeeld zijn de plaatwerkdelen intern gelaserd in verband met een speciaal gatenpatroon. Vervolgens zijn de onderdelen gezet en gelast in eigen beheer.