Projecten

Veratio heeft ervaren specialisten in huis die de meest uiteenlopende en uitdagende projecten weten te realiseren. Bent u benieuwd naar de voorbeelden van projecten die Veratio heeft geproduceerd? Bekijk onze projecten.

RVS gereedschapswagen

Deze verrijdbare RVS houder / gereedschapwagen met een lengte van 3,5 meter heeft als taak om gereedschap te kunnen transporteren. Geheel afgesloten door middel van een beweegbare deksel.

Veiligheidshekwerk

Dit veiligheidshekwerk wordt om bestaande machines geplaatst. Alle onderdelen worden dubbelzijdig afgebraamd zodat ze geen scherpe randen meer bevatten. De onderdelen worden gelast en geheel samengebouwd tot 1 groot frame inclusief alle bevestigingsmaterialen. Nadat de klant het product heeft afgenomen bij Veratio worden alle onderdelen zorgvuldig gemerkt en verpakt voor verzending (veelal buiten de grenzen van Europa).

Klemconstructie voor gebogen glasgevel

Voor een prachtig theater heeft Veratio een RVS klemconstructie mogen maken waarin de gebogen glazen gevel is geplaatst. Totaal zijn er 38 gebogen klemconstructies gemaakt uit lasergesneden strippen van 8 mm dik. De montage is door onze specialisten verzorgd in goede samenwerken met onze klant.

Leuning fietsbrug

Veratio heeft in eigen productie de leuningen gefabriceerd uit plaat. Deze plaat hebben we gezet met een speciaal mes. Vervolgens de verschillende delen in verstek gemaakt en aan elkaar gelast. Op het werk zijn deze profielen door middel van een klikmechanisme (tevens gemaakt door Veratio) bevestigd op een bestaande kokerconstructie.

Naast de handregel heeft Veratio ook de knieregel mogen maken. Dit hebben we op verzoek gefabriceerd uit dikwandige buis Ø48.3x5.

Het gehele project is gemaakt uit roestvaststaal 316 in verband met plaatsing bij de kust.

Nieuwbouw kantoor EMA Amsterdam

Met meer dan 2100 onderdelen en 5400 strekkende meter aluminium profielen! Dat zijn nog eens mooie hoge getallen.

Voor het bekende gebouw EMA (Europees Geneesmiddelen Agentschap) in Amsterdam heeft Veratio met grote spoed de afdeklijsten van de interne vergaderruimtes mogen produceren. Deze zijn inclusief poedercoaten op het werk afgeleverd.

RVS omkasting

Met een diameter van 2.5 meter en een hoogte van 3 meter mogen we spreken van een groot staaltje vakmanschap. Deze omkastingen zijn geheel geproduceerd van RVS 316 en voorzien van verschillende aansluitingen, mangaten, verstevigingsribben en hijspunten.