Constructiewerk

Veratio Gouda levert hoogstaande producten van roestvaststaal (rvs) voor constructiewerk. Veel van onze klanten hebben een duidelijk plan voor ogen. Ze zijn zelf deskundig in hun sector en weten daardoor precies wat ze willen of ze hebben een architect die hen daarbij helpt. Toch kan het voorkomen dat u weet wat voor rvs-product u nodig heeft, maar dat u twijfelt over de precieze specificaties en afmetingen van uw bestelling. Veratio helpt u in dat geval graag met het onderzoeken, uitdenken en produceren van uw rvs-benodigdheden.

Specialist in roestvaststaal

Bij Veratio lopen we al meer dan vijftig jaar mee in de metaalbewerkingssector. Onze kennis van roestvaststaal is zeer uitgebreid en onze medewerkers zijn bekwaam in het bewerken van metaal. Bestelt u voor uw constructiewerk een product bij Veratio? Dan bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit.

Maatwerk van moderne machines

Wij zijn niet alleen trots op onze kundige vakmensen en onze jarenlange ervaring in de sector, maar ook op ons moderne machinepark. Veratio werkt met de beste lasersnijmachine, kantbanken en v-groefmachine en dat is terug te zien in de kwaliteit van de producten die we leveren. Wij leveren maatwerk en zorgen hiermee dat het door u bestelde product precies past binnen uw constructieplannen.

Veelzijdige producten

Als u nog niet precies weet naar wat voor rvs-product u op zoek bent, kunt u onze ruime voorraad bekijken. Veratio is niet alleen goed in het bewerken van metaal, maar wij zijn ook handelaar van metaalproducten. Dat betekent dat we een ruim assortiment aan standaardproducten direct uit voorraad kunnen leveren. Onze voorraad geeft ons daarnaast de mogelijkheid een veel snellere levertijd te bieden dan onze concurrenten. Bij ons hoeft u immers nooit te wachten op een derde partij die basisproducten aanlevert. Wij hebben alles zelf in huis.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen