Over ons

Veratio Gouda is een productiebedrijf met 35 medewerkers. Gespecialiseerd in roestvaststaal en non-ferro, Wij vervaardigen o.a.: luifels, kolommen, trappen, trapleuningen, hekwerken, postkasten, meubilair, leidingwerken en apparatenbouw. Wij hebben al meer dan een halve eeuw ervaring in de roestvaststaal markt en dankzij onze ervaring en vakmanschap hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen.

Toepassingen

De branches waarin wij werken zijn zeer gevarieerd: (luxe) jachtbouw, voedingsmiddelen industrie, offshore, bouw en interieurbouw enz.

Toepassingen

Ons machinepark

Veratio B.V heeft een modern machine park, waaronder een nieuwe Trumpf 5 KW lasersnijmachine, waarmee wij zowel voor eigen productie als voor externe klanten zeer snel laser snijwerk kunnen leveren. Verder beschikken wij o.a. over kantbanken en speciale machines op gebied van metaalbewerking.

Bekijk onze diensten

Ruime ervaring

Veratio B.V. heeft in totaal 35 medewerkers. Onze projectleiders en tekenaars, met een goede opleiding en zeer ruime ervaring in de roestvaststaalmarkt, denken graag met u mee over de ontwikkeling van uw producten en zoeken samen met u naar de beste manier om uw wensen te realiseren in een mooi product. Als u samen met onze projectleiders uw product hebt uitgewerkt, gaan onze 25 goed geschoolde productie-medewerkers, met ieder hun eigen specialisatie, graag met uw product aan de slag. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om ons vakmanschap op peil te houden. U kunt er dus altijd van op aan dat uw product van een hoogwaardige kwaliteit is.

Combineren is mogelijk

Wat Veratio uniek maakt, is dat wij de mogelijkheid bieden om standaard materiaal, laser snijwerk en maatwerk gecombineerd te bestellen.

Hoge kwaliteit

Veratio staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat voorop.

Kennis en advies

Bij Veratio weet u zeker dat u wordt voorzien van op maat advies en onze kennis graag inzetten om u van dienst te zijn.

Veratio ook als handelaar

Veratio is ook een handelaar en voorraadhouder van RVS. Deze voorraad kenmerkt zich door een enorme veelzijdigheid met een groot aantal specialiteiten.

Bekijk ons leveringsprogramma

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen