Voedingsmiddelenindustrie

Bij Veratio Gouda werken we graag met de voedingsmiddelenindustrie. Sterker nog: veel van onze vaste klanten komen uit deze sector! Wij maken voor hen bijvoorbeeld betonmolens, werkbladen en roosters van roestvaststaal (rvs). Daarnaast kunnen we ook leidingwerk en afwatergoten voor onze rekening nemen. Om te voldoen aan uw specifieke eisen denkt Veratio graag met u mee. Onze vakkundige medewerkers helpen u om efficiënte en doelmatige oplossingen te verzinnen voor uw machinepark. Voor ons is geen uitdaging in de voedingsmiddelenindustrie te groot of te klein. U kunt met ons zaken doen voor het oplossen van een storing of de aansluiting van een enkele machine, maar ook voor de inrichting van een complete bedrijfshal.

Specialist in roestvaststaal

Bij Veratio doet u zaken met een partij die is gespecialiseerd in rvs-producten. Wij hebben ruim vijftig jaar ervaring in de sector en werken alleen met de allerbeste vakmensen. Hierdoor kunnen we garanderen dat Veratio’s rvs-producten voor de voedingsmiddelenindustrie van de hoogste kwaliteit zijn. Bij ons staat een goed overleg met de klant overigens altijd voorop. Niet alleen onze verkopers, maar ook onze medewerkers die uw producten instaleren kennen rvs als hun broekzak.

Maatwerk van moderne machines

Natuurlijk zijn we trots op onze vakmensen, maar zij hadden niet zulke hoogwaardige producten kunnen leveren als niet ook ons machinepark tot een van de modernste in Nederland zou behoren. Onze 'state of the art' apparaten zorgen voor een gedetailleerde afwerking van producten die niet met het blote oog waarneembaar is.

Veelzijdige producten

Wist u dat we bij Veratio meer doen dan alleen metaal bewerken? We zijn ook handelaar van standaard rvs-producten. Daardoor bieden we onze klanten het unieke gemak van één bestelpunt voor al hun rvs-benodigdheden: wij leveren immers maatwerk én standaardproducten. Snelheid wordt verkregen doordat wij zoveel verschillende items direct uit voorraad kunnen leveren. Bij ons hoeft u immers nooit te wachten op een derde partij die basisproducten moet aanleveren.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen