Trappen en leuningen

Bij Veratio Gouda bestelt u eenvoudig en snel op maat gemaakte trappen en trapleuningen van aluminium en roestvaststaal (rvs). Iedere trap of trapleuning die een architect kan bedenken, kunnen wij leveren; of het nu om een rechte trap, een haakse trap of splittrap gaat. Onze leuningen kunnen we indien gewenst leveren met balusters of knieregels voor zowel een binnen- als buitentoepassing. U kunt bij ons ook leuningen van buis, staf of plaatmateriaal bestellen. Wij werken al onze leuningen af op een door de klant gewenste manier. U kunt hierbij denken aan een geslepen of een gepolijste finish. Na de productie komen we onze trappen en trapleuningen graag bij u op locatie installeren.

Specialist in roestvaststaal

Wanneer u uw trap of trapleuning bij Veratio bestelt, krijgt u de garantie dat u een product van de allerbeste kwaliteit ontvangt. Deze belofte kunnen wij maken vanwege onze jarenlange ervaring in de metaalsector. Bij Veratio lopen we al ruim vijftig jaar mee, waardoor we onszelf specialisten in roestvaststaal mogen noemen. Onze vakmensen zijn specialisten in roestvaststaal en hebben veel ervaring met verschillende soorten constructies.

Maatwerk van moderne machines

Bij Veratio maken we niet alleen gebruik van onze jarenlange ervaring, maar gaan we ook mee met de tijd. Ons machinepark staat vol met de meest moderne apparatuur waarmee we uw trap of trapleuning tot in de fijnste puntjes kunnen bewerken. Op die manier weet u zeker dat uw product aan al uw eisen voldoet en uw bouwproject geen onnodige vertraging oploopt.

Veelzijdige producten

Tot slot profiteert u bij Veratio van ons veelzijdige aanbod aan rvs-producten. Wij bewerken niet alleen metaal, we zijn ook een handelaar en voorraadhouder van rvs. Daardoor bent u bij ons in de unieke situatie dat u in slechts één order zowel maatwerk als standaardproducten kunt bestellen. Doordat wij een eigen voorraad hebben kunnen we onze producten snel aan u leveren. Hierbij bent u uiteraard verzekerd van hoogstaande kwaliteit van het materiaal.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen