Machinebouw

Bij Veratio hebben we ruime ervaring in het maken van roestvaststaalproducten (rvs) voor de machinebouw. Ons maakt het niet uit in welke sector u actief bent en wat voor machine u nodig heeft: wij kunnen het allemaal. Bij ons bestelt u eenvoudig losse onderdelen ter reparatie van uw bestaande machine. Wij kunnen uw machines ook aanpassen om het gebruikersgemak te verbeteren, te voldoen aan uw specifieke bedrijfswensen of om te voldoen aan specifieke wetten en regelgeving. Bij ons kunt u daarnaast ook terecht voor de nieuwbouw van machines. Voor nieuwbouwprojecten kunt u vanzelfsprekend uw eigen tekening bij ons aanleveren, maar we denken ook graag met u mee. 2D-tekeningen met Autocad en 3D-tekeningen met Inventor zijn disciplines die Veratio beheerst.

Specialist in roestvaststaal

Veratio is niet zomaar een metaalbewerker, wij zijn echte specialisten in roestvaststaal. Dat komt omdat we al meer dan vijf decennia in de sector meelopen. In die tijd hebben we ons product kunnen ontwikkelen tot de topkwaliteit die het nu heeft. Op onze werkvloer lopen alleen mensen rond met kennis van zaken.

Maatwerk van moderne machines

Natuurlijk zijn we trots op onze bedrijfstraditie, maar we gaan ook met onze tijd mee. Ons machinepark in Gouda bestaat uit de meest moderne apparaten waarmee we machines en machineonderdelen tot in de allerfijnste details op uw specificaties kunnen produceren. Dat alles kunnen we vaak ook nog eens heel snel doen.

Veelzijdige producten

Veel mensen denken dat we bij Veratio alleen metaal bewerken, maar we zijn ook een groothandelaar van rvs-producten. In ons ruime assortiment vindt u duizenden metaalproducten voor uw machines. Bij ons bent u in de unieke situatie dat u in één order zowel standaardproducten als op maat gemaakte producten kunt bestellen. Daardoor heeft u uw kapotte machines binnen no-time weer aan de praat. Natuurlijk laat u nieuwe machines ook binnen een mum van tijd maken.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen