Kolombekleding

Kolommen zijn cruciaal om een gebouw overeind te houden, maar ze zijn niet altijd even mooi om naar te kijken. Bij Veratio helpen we u daarom graag met uw kolombekleding. Onze fraaie bekleding van roestvaststaal (rvs) tovert zelfs het lelijkste beton om tot een lust voor het oog. Ook als hij in de buitenlucht staat.

Specialist in roestvaststaal

Bij Veratio zijn we heuse specialisten in rvs. Dat komt omdat we de afgelopen vijftig jaar met dit product in de weer zijn geweest. Door de jaren heen hebben we onze bewerkingstechnieken dusdanig geoptimaliseerd dat we tegenwoordig een product van absolute topkwaliteit kunnen garanderen. Onze medewerkers zijn vakmensen van de bovenste plank met wie we onze ervaring delen, zij kennen ons product dus als hun broekzak.

Betrouwbaar en flexibel

Goede mensen zijn belangrijk, maar goede machines zijn dat ook. Dat weten we bij Veratio als geen ander. Daarom investeren we niet alleen in onze werkkrachten, maar ook in ons machinepark. Het resultaat daarvan mag er wezen: wij hebben de modernste techniek tot onze beschikking waarmee we uw kolombekleding tot in de fijnste details kunnen afwerken, zonder dat u daar lang op hoeft te wachten.

Vanzelfsprekend maakt de kolomvorm voor ons niet uit: wij bekleden ronde, ovalen en vierkante kolommen. Daarnaast is geen klus voor ons te groot of te klein: wij bekleden een kolom van plafond tot grond met hetzelfde gemak waarmee we een rand als plint bekleden. 

Wat betreft de afwerking kunnen wij een groot aantal mogelijkheden verzorgen, altijd in samenspraak met onze klant. Denk daarbij aan rvs in een standaard 2B-finish, geslepen in een gewenste korrel, geborsteld, gepolijst of in een spiegelfinish. Onze kolombekleding van aluminium leveren we eveneens in verschillende uitvoeringen, ook in poedercoating in alle RAL-kleuren.

Veelzijdige producten

Bij Veratio maken we echter niet alleen metaalproducten op maat, we verkopen ook standaard rvs- en aluminiumproducten. Ons assortiment bulkt uit van het roestvaststaal dat u zo kunt bestellen of, indien gewenst, meteen kunt komen afhalen zonder dat er ook maar een bewerkingsmachine aan te pas hoeft te komen. Hiermee zijn wij uniek in Nederland: bij ons bestelt u namelijk in één order zowel op maat gemaakte producten als standaardproducten.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen