Bouw en interieurbouw

Zoekt u producten van roestvaststaal (rvs) voor de bouw of interieurbouw? Dan bent u bij Veratio aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardige producten voor deze sector in allerlei vormen en maten. Denk daarbij aan kozijnen, wandbekleding, aanrechtbladen, tafelframes en nog veel meer.

Specialist in roestvaststaal

Bij Veratio leveren we alleen producten van de hoogste kwaliteit voor de bouw en interieurbouw. Deze kwaliteit kunnen we garanderen vanwege onze jarenlange ervaring in de metaalsector. Onze medewerkers zijn echte vakmensen en kunnen iedere gewenste constructie voor u op maat produceren.

Maatwerk van moderne machines

Door de jaren heen hebben we bij Veratio altijd geïnvesteerd in de beste machines. Ons machinepark staat vol met de modernste apparaten. Neem bijvoorbeeld onze Trumpf 5 KW-lasersnijmachine: met deze machine kunnen wij zowel voor eigen productie als voor externe klanten zeer snel lasersnijwerk van de hoogste kwaliteit leveren.

Veelzijdige producten

Bij Veratio bewerken we niet alleen rvs-producten, maar verhandelen we deze producten ook. Dit betekent dat een zeer ruim assortiment aan standaard RVS-producten uit voorraad leverbaar is. Wij zijn de eerste in Nederland waar u in één order zowel maatwerk als standaardproducten kunt bestellen. Hoewel de kwaliteit van onze producten altijd op de eerste plaats komt, zijn we bij Veratio ook trots op de snelheid waarmee we kunnen leveren. U hoeft bij ons niet te wachten op een derde partij die een basisproduct moet aanleveren, want wij leveren direct uit onze eigen voorraad.

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen