Onze diensten

Lasersnijden

Voor al uw specifiek snijwerk zetten we graag onze laser in, zodat we elk product exact op maat voor u realiseren. Lasersnijden is een metaalbewerkingstechniek die we niet alleen gebruiken om metaal te snijden, maar ook om bijvoorbeeld een vrije contour (iedere vorm is haalbaar) of een bijzonder gatenpatroon in metaal aan te brengen. Door metaal te snijden met een laser, kunnen we preciezere afmetingen garanderen dan bij traditionele snijwijzen.

Van a tot z

Bij Veratio in Gouda kunt u terecht voor het vervaardigen van ieder rvs of aluminium product. Ook bieden wij een groot assortiment aan standaard rvs artikelen, direct uit voorraad leverbaar.

Hoge kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. We leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop.

Op maat

Als u ons inschakelt voor lasersnijden, weet u zeker dat u wordt voorzien van advies op maat. Wij zetten onze jarenlange kennis graag in om u van dienst te zijn.

Specialist in roestvaststaal

Wij hebben bijna zestig jaar ervaring met het bewerken van roestvaststaal (rvs). Jaarlijks helpen we vele tevreden klanten uit verschillende sectoren met hun metaalbewerking en met de aanschaf van diverse standaardproducten. Al onze medewerkers hebben verstand van metaal, waardoor wij u het beste resultaat garanderen als u ons inschakelt voor lasersnijden op maat.

Maatwerk van moderne machines

Met alleen goede mensen komt u natuurlijk niet tot een perfect product op maat, dat weten we als specialist in lasersnijden ook. Daarom hebben we een zeer geavanceerd machinepark tot onze beschikking, waarmee we metaalproducten tot op het allerkleinste detail voor u kunnen bewerken. We investeren continu in de meest moderne bewerkingsmachines, zoals de Trumpf 5 KW-lasersnijmachine. Dit is één van de beste machines in zijn soort, die met zijn laser platen met een maximale afmeting van 3000 x 1500 millimeter op maat kan verwerken. Roestvaststaal kan gesneden worden t/m 20 millimeter en aluminium t/m 12 millimeter dikte.

Veelzijdige producten

Bij Veratio in Gouda doen we meer dan alleen het bewerken van metaal. We zijn namelijk ook groothandelaar van standaard metaalproducten, zoals rvs platen en leidingmateriaal. Dat betekent dat we als één van de weinige bedrijven in Nederland zowel op maat gemaakte metaalproducten als standaard metaalproducten aan uw bedrijf kunnen leveren. Ons assortiment aan standaard metaalproducten is zeer veelzijdig. Neem eens een kijkje in ons assortiment: grote kans dat u vindt waar u naar op zoek bent!

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen