Onze diensten

Lasersnijden

Bij Veratio bent u aan het juiste adres voor al uw lasersnijwerk. Lasersnijden is een metaalbewerkingstechniek die we niet alleen gebruiken om metaal te snijden, maar ook om bijvoorbeeld een vrije contour (iedere vorm is haalbaar) of een bijzonder gatenpatroon in metaal aan te brengen. Door metaal te snijden met een laser, kunnen we preciezere afmetingen garanderen dan bij traditionele snijwijzen.

Van a tot z

Bij Veratio kunt u terecht voor het vervaardigen van ieder RVS product. Ook bieden wij een groot assortiment aan RVS artikelen, direct uit voorraad leverbaar.

Hoge kwaliteit

Veratio staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop.

Op maat

Bij Veratio weet u zeker dat u wordt voorzien van advies op maat. Wij zetten onze jarenlange kennis graag in om u van dienst te zijn.

Specialist in roestvaststaal

Wij hebben ruim vijftig jaar ervaring met het bewerken van roestvaststaal (RVS). We helpen jaarlijks duizenden tevreden klanten uit verschillende sectoren met hun metaalbewerking. Al onze medewerkers hebben verstand van metaal, waardoor wij u het beste resultaat kunnen garanderen.

Maatwerk van moderne machines

Met alleen goede mensen kom je natuurlijk niet tot een perfect product, dat weten we bij Veratio ook. Daarom hebben we een zeer geavanceerd machinepark tot onze beschikking, waarmee we metaalproducten tot op het allerkleinste detail voor u kunnen bewerken. We investeren we continu in de meest moderne bewerkingsmachines, zoals de Trumpf 5 KW-lasersnijmachine. Dit is één van de beste machines in zijn soort, die platen met een maximale afmeting van 3000 x 1500 millimeter kan verwerken. Roestvaststaal kan gesneden worden t/m 20 millimeter en aluminium kan gesneden worden t/m 12 millimeter dikte.

Veelzijdige producten

Bij Veratio doen we meer dan alleen het bewerken van metaal. We zijn namelijk ook groothandelaar van standaard metaalproducten. Dat betekent dat we als één van de weinige bedrijven in Nederland zowel op maat gemaakte metaalproducten als standaard metaalproducten aan uw bedrijf kunnen leveren. Ons assortiment aan standaard metaalproducten is zeer veelzijdig. Neem eens een kijkje: grote kans dat u vindt waar u naar op zoek bent!

Advies nodig? Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op (0182) 51 91 11 en op

Contact opnemen